Kysy kadoksissa olevia sukulaisiasi

Useista kyselyistä päätellen tarvitaan apua kadonneiden sukulaisten tietojen löytämiseksi. Meillä on yhteyksiä, joiden kautta voimme saada vastauksia Venäjälle ja myöhemmin Neuvostoliittoon kadonneista henkilöistä.

1938 Stalinin vainot veivät suuren osan miehistä jotka olivat muuttaneet tavalla tai toisella itäiseen napuriimme.

Joidenkin kadonneiden osalta on onnistuttu jäljittämään jopa sikäläisen perheen jäseniäkin ja niin voitu saattaa sukulaiset yhteyteen.

Kadonneet eivät kaikki ole idässä, vaan on Petsamossa muutoin jäljet päättyneet eikä sukulaiset ole saaneet enään yhteyttä.

 

Kirjoita "Ota yhteyttä" lomakkeelle haluamasi tiedot ja merkitse voidaanko hakemasi henkilön nimi laittaa sivuillemme asiaan kuuluvaan yhteyteen näkyviin, jolloin joku voisi tietää tai olisi kanssasi tiedosta kiitollinen.

LUKIJOIDEMME KYSYMYKSIÄ

Tietääkö joku ?

26.03.2010

Kuka muistaa Helmi Sunnarin s. Petsamossa 1925 ? Hän oli Jalmari ja Alina Sunnarin tytär. Helmi kuoli Rovaniemellä 1948.

Vastaukset Ota yhteyttä lomakkeella

 

10.3.2010

Hei
Isäni Veikko Karppinen syntyi v. -30 Petsamossa, äiti Inka (Inkeri) Karppinen ja isä Heikki Karppinen, joka toimi kuorma-autonkuljettajana kunnes kuoli v. -32. Asuivat hiukan syrjässä Salmijärven kylästä, isäni siskot Eila ja Seija Karppinen olivat isääni hiukan vanhempia. Löytyykö teidän kautta enää tietoa, olisiko joku tuntenut noita Heikkiä ja Inkaa (Inkeriä)? Evakossa Inka ja lapset olivat Kalajoella, mistä isälleni jäi huonot muistot. Kaikki muut näistä sukulaisista ovat kuolleet paitsi Eila (s. -29).
Terv. Armi Karppinen, Hanko

 

***************

 

Mummini Anna Maria Sofiantytär Ruha/Ekorre/Rova, s. 24.6.1874 Pulkkila, k. 17.6.1950 Lapinlahti, oli toisessa aviossa Christian Wilhelm Abrahaminpoika Rovan, s. 3.11.1868 Enontekiö, k. 20.11.1937 Petsamo, kanssa Petsamossa.
 
Olisiko jollakulla tietoa, kuka oli Christian Wilhelm Rovan (Gedda-Villen) ensimmäinen vaimo? Lapsiakin heillä taisi olla alun toistakymmentä, ainakin Aune Rova/Saarenpää ja Maija Rova/Nelin. Olisiko vielä muiden lapsien nimet tiedossa?
 
Mielenkiinnolla vastauksia odottelen.
 
Ystävällisin terveisin Leena spelman