Petsamo-Seuran ylläpitämät Petsamon kylät ja ihmiset fb- sivut kaapattu

Petsamo-Seura sai 2016 ylläpidettäväkseen Fb-sivuston Petsamon kylät ja ihmiset. Hallitus nimesi Ansa Palton, joka oli myös seuran hallituksen jäsen, ylläpitämään seuranpuolesta sivustoa. Ylläpitäjinä hänen kanssaan on ollut muutama henkilö, joista vain yksi seuran jäsen.

Petsamo-Seuran hallitus hyväksyi 9.4.2016 kokouksessaan ottaa vastaan Seppo Lepistön tarjoamat sivut ylläpitoon. Päätös kirjattiin myös vuosikokoukseen toimintakertomukseen ja toimintasuunnitelmaan. Jäsenkirjeessä 1/2016 tiedotettiin jäsenistölle sivustosta ja sinne jäseneksi pääsystä.

Sivustolle on jäseniä tullut runsaasti ja aineistojakin arkistoituna paljon.

5.3.2020 huomasimme, että ylläpitäjiin oli lisätty sivuston ensimmäinen perustaja Seppo Lepistö ja niin välittömästi sivustolta siivottiin kaikki Petsamo-Seuraan ylläpitäjänä liittyvät tiedot. Tämä ylittää tekona kaikki törkeyden asteet ja tulee käsiteltäväksi seuran hallinnossa.

9.4.2016 hallituksessa päätetty sivuston vastaanottamisesta.
Jäsenkirje 1/2016 :Petsamon kylät ja ihmisetPetsamo-Seuran hallintaan on siirtymässä Facebookiin 2014 perustettu Petsamon kylät ja ihmiset sivusto. Sivustolla on n 1200 jäsentä ja siellä on valokuvia sekä karttoja. Valokuviin kerätään tietoja ja pyritään sivustoa pitämään elävänä. Sivustolle pääsee pyytämällä jäsenyyttä ryhmään ylläpitäjiltä oheisen linkin kautta. Sivusto liitetään läheisemmin seuran kotisivuihin ja kehitetään palvelemaan kokonaisuutta. https://www.facebook.com/groups/723896464289997/