Petsamolaisten kesätapaaminen Inarissa 13-15.7.2018

Petsamolaisten kesätapaaminen Inarissa

Petsamolaisten kesätapaaminen Inarissa 13-15.7.2018 toteutuu, ( matka on ns omakustannusmatka, eli ei sponsorointia) Matkapaketin kustannus kaikkineen 2hh on 215 € per ja 1hh 289.60€, lukuun ottamatta mahdollista risteilyä Inarilla ( + 21 €). Hintaan sisältyy bussilla meno-paluu Kemistä perjantaina iltapäivällä lähtönä ja paluuna sunnuntaina iltapäivällä. Kaikkialta matkan varrelta pääsee mukaan. Rovaniemellä käydään Rautatieasemalta noutamassa matkaajia.

Inarissa pe 13.7 Inari -hotelliin majoitus ja iltapala.

Lauantaina 14.7 aamupala ja matka Siidaan jossa näyttelyihin tutustuminen sekä lounas.

Illalla hotellilla Inarissa illallinen ja illanvietto hyvässä seurassa.

Sunnuntaina 15.7 aamupala ja vapaata klo 11 asti, jolloin keittolounas hotellilla ja huoneiden luovutus, sitten kotimatka.

Petsamoon menijät nousevat Inarista Möllärin bussiin.

Ilmoittautuneille tulee tarkemmat tiedot ja laskut alkukesällä.

Hotelli laskuttaa 12.6.2018 mennessä oman osuutensa per, 2hh + hotellilla ruokailut 154.90 € ja 1hh 229.60 € + hotellilla ruokailut. Peruuntumisessa hotellien yleiset ehdot.

Petsamo-Seura laskuttaa bussimatkan, Siidan sisäänpääsyn ja lounaan Sarritissa yht 60 €.

Muut kuin tämän matkapaketin ostajat, saavat la 14.7 illallisen 35 € maksaen hotellille ennakkoon 3 viikkoa aiemmin. Lisäksi Siidassa lauantain lounas on 14 € sekä sisäänpääsymaksu ryhmässä 8€

Ohjelmasta: Olemme la 14.7 Siidassa klo 9, josta siirrymme opastettuna ryhmänä museoon. Tänne voi tulla ryhmäämme, pääsymaksuna perivät ryhmältä a’ 8 €. Lounas Sarritissa 14 € muille kuin matkapaketin ostajille. Illallinen Hotelli Inarissa klo 18. Saliin pääsee aivan normaalisti vaikka ei ostaisi illalliskorttia. Tervetuloa mukaan.

Ilmoittautuminen tähän matkapakettiin 24.5.2018 mennessä, koska hotellille huonevaraukset 45 päivää ennen.Tuon ennakkoilmoittautumisen viimeistään päivän jälkeen jokainen vastaa itse mahdollisuudestaan majoittua Inari hotelliin.

Ilmoittaudun tilaisuuteen

Mutta kuitenkin, voi ilmoittautua pelkälle illalliselle tämän sivunlomakkeella. Toimitamme tiedot hotellille ja sieltä laskutetaan suoraan asiakasta ennakkoon. ( lisätty 6.4.2018)

Illalliset hotellilta , ellet ole matkapaketissa mukana ja risteilyn varaukset kaikille. Varaukset ja maksu viimeistään vk 26 alkuun mennessä hotellille. ( Juhannukseen mennessä)

Anu Munne Sales Office

Visit Inari Oy / Hotel Inari
Inarintie 38, FI-99870 INARI

> tel. +358 40 179 6069

| e-mail: sales@visitinari.fi, www.visitinari.fi

Tietosuoja:

Euroopan unionin yleistä tietosuoja-asetusta (EU) 2016/679 sovelletaan kansallisesti 25.5.2018 alkaen.

Petsamo-Seura ry sitoutuu noudattamaan EU:ssa voimassa olevaa tietosuoja-asetusta ja käsittelee henkilötietoja sen määräysten mukaisesti. Tilaisuus- ja matkatietoihin kerätään vain välttämättömät henkilö- ja osoitetiedot sekä puhelin, että sähköpostiosoitteet, asian vaatimien toimien ja maksusuorituksen varmistamiseksi. Tiedot ovat sähköisessä muodossa ja varmistettuina käytettävissä vain tilausten käsittelijällä. Tilausten yhteydessä kerättyjä tietoja säilytetään vain vuosittaisen kirjanpidon vaatiman ajan. Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille. Luovutuksessa poikkeuksen muodostaa vain sopimuskumppanillemme annettavat tilaustiedot, kuten hotellien palvelujen varaukset. Henkilö- ja osoitetietoja ei käytetä myöskään Petsamo-Seura ry.n omaan markkinointiin tai muuhun viestintään.

Tietosuojasta vastaa Petsamo-Seura ry.n hallituksen tehtävään nimetty henkilö, jota hallitus valvoo