HUOM !! Matka 15-17.7.2018 on täyttynyt

Matkaan tuli muutos, yllättäen emme saaneet lupaa Liinahamariin. Syynä sotaharjoitukset alueella. Tämä ei ole koskaan ennakoitavissa oleva este. Osa ilmoittautuneista perui matkan, mutta lähtijöitä jäi sen verran, että matkalle voidaan lähteä. Saimme myös täydennystä lähtijöihin ja voidaan ottaa vieläkin nopeita matkan vahvistajia 25.6.18 mennessä.

Matkaohjelmaan muutos tuo lisäaikaa mm Nikkelin museoon ja Luostariin.

ALUSTAVA AIKATAULU MATKALLE

Tel: +358-(0)10 422 5591

Email: matkatoimisto@sealapland.com

Petsamon matka 15-17.7.2018 toteutuu. Kiitos ilmoittautuneille.

Seuraava matka heinäkuun puolessa välissä 2019 .Ilmoittautumismahdollisuus avautuu täällä vuoden vaihteen tienoolla.

Avaamme seuraavia matkoja varten toivomuslomakkeen, jossa voidaan esittää toiveita matkoista ja sisällöistä. Toiveita pyritään huomioimaan ja hyödyntämään mahdollisuuksien mukaan.

Kalastajasaarennon matkoista on kyselty jonkin verran, mutta sinne emme järjestä aktiivisesti matkoja. Sen alueen kohdalla on epävarmuudet luville liian suuret. Luvat voidaan evätä jopa matkapäivänä, joten sitä riskiä emme ota.

Lisäpäivää matkalle on toivottu, mutta nähdäksemme sen hyödyntäminen ei ole riittävän perusteltua, kun yhdessä päivässä näkee sen mitä nähtävissä on. Murmansk ei kuulu meidän "kotiseutumatkan" kohteeksi, joten sinne emme suuntaa.

Lisäpäivää voitaisiin harkita jos tutustuttaisiin Neidenin ja Näätämön saamelaismuseoon ja näyttelyihin. Se edellyttäisi yöpymistä Näätämössä.