Kata Korhosen uusi kirja:

Kaikella on kääntöpuolensa
Varvara ja Danil Sergejeffin sukukunta

Kata Vienontytär

Olen Korhosen Kata Sieppijärveltä. Olen

melkein aina kerännyt, ostanut, lainanut ja lukenut uusia ja vanhoja kirjoja.

Hyllyssäni on kirjoja, jotka ovat ratkaisseet elämäni suunnan.

Lukeminen ja
kirjoittaminen ovat osa minua.

Topi Kunnari Petsamo-Seura ry.n pj

Olen lukenut tämän kirjan ja kommentoinut kirjoittajalle sisältöä.

Todella laaja sukukertomus Petsamossa vaikuttaneiden Sergejeffin sukuun kuuluvien elämästä.

Nimikirjo on laajasti tunnettu monista yhteyksistä, joissa on Petsamoa käsitelty.

Olen kommenteissani tarttunut joihinkin historiaa koskeviin riveihin, jotka eivät aina satu muistelijoiden kertomuksissa kohdalleen tosiasioiden kanssa.

Kiinnittämättä suurempaa huomiota näihin ja kirjoittajan joihinkin tulkintoihin haastateltujen sanomisten myötä, ja hänen tarkastamatta historiallista totuutta, kirja on kuitenkin lukemisen arvoinen.

Kirja laajentaa Kirill Sergejeffin ja Martti Blåfieldin kirjan Petsamon kuvia sisältöä.(Hannes Pukki Petsamon karjalaisten ja kolttien luona 1929-1939)

Petsamo-Seura ry ei ole kirjan myynnissä muutoin mukana kuin antamalla tämän ilmoitus-sivun kirjan esittelyyn ja myyntilinkkiin.

Kirja-arvosteluja tästä kirjasta ja esittelyjä kirjoittajan muusta tuotannosta löytyy kirjailijan blogisivuilta tästä linkistä KIRJOJENTUOMAA...

Kirjan toinen painos

KIrjaa myydään ennakkotilauksilla, ja näiden perusteella sitä painetaan tilattu määrä.

Kirjan hinta on 50 € kuluineen

Ennakkotilaukset tulee lähettää oheisella linkillä kirjan kirjoittajalle/kustantajalle

1.3.2021> > > mennessä, Tästä linkistä tai puhelimalla> > > numeroon> > > 044 3624388