PETSAMON MATKAT

Petsamo-Seura ry toimii Petsamon matkojen markkinointivastaavana. Seura ei hinnoittele eikä vastaa vastuullisena matkojen toteutuksesta. Petsamo-Seura laatii yhdessä matkanjärjestäjän kanssa matka-ajat ja ohjelmat.

Vastuullisena matkanjärjestäjänä toimii Meri-Lapin Matkatoimisto - Sealapland Travel Agency Ltd.

Petsamossa voi liikkua muutoin estetyillä alueilla kun on asianmukaiset luvat, joita voi saada Venäläisen kumppanin myötävaikutuksella. Heidän lakiensa mukaan matkoilla "kutsujana" täytyy olla jokin venäläinen taho.

OLEMME KOETTANEET YKSINKERTAISTAA SANOMAAMME MATKALLE ILMOITTAUTUMISEEN JA VIISUMIN HAKUUN:

Matkoille voi osallistua vaikka ei olisi Petsamo-Seuran jäsen

PETSAMOON 2019

Kesän 2019 Petsamon matka on suunnittelussa. Se toteutuisi 14-16.7.2019 ja kohteena myös Liinahamari. ( Liinahamari on erityisluvan varassa, mutta useimmin sinne on päästy ) Tänne tulee joulukuun aikana ennakkoilmoittautumislomake, jonka perusteella tammikuun lopussa katsotaan, jatketaanko matkanjärjestelyjä. Jos on edellytyksiä matkanjärjestelyyn, tulee keväällä matkanvahvistamistoimet ilmoittautuneille. Tammikuun lopun tilanteen mukaan annetaan mahdollinen jatkettu ilmoittautumisaika.

KARTAT ja KUVAT

Tietosuoja