Tänään 30.1.2019 matka on täynnä, mutta voit ilmoittautua varasijalle, sillä aina tulee peruuntumisia

PETSAMON MATKAT

Petsamo-Seura ry toimii Petsamon matkojen markkinointivastaavana. Seura ei hinnoittele eikä vastaa vastuullisena matkojen toteutuksesta. Petsamo-Seura laatii yhdessä matkanjärjestäjän kanssa matka-ajat ja ohjelmat. Vastuullisena matkanjärjestäjänä toimii Meri-Lapin Matkatoimisto - Sealapland Travel Agency Ltd. Petsamossa voi liikkua estetyillä alueilla kun on asianmukaiset luvat, joita voi saada Venäläisen kumppanin myötävaikutuksella. Heidän lakiensa mukaan matkoilla "kutsujana" täytyy olla jokin venäläinen taho.

Matkoillemme voi osallistua vaikka ei olisi Petsamo-Seuran jäsen. Kaikille on samat ehdot ja hinnat.

PETSAMOON 2019

Kesän 2019 Petsamon matka on suunnittelussa. Se toteutuisi 14-16.7.2019 ja kohteena myös Liinahamari. ( Liinahamari on erityisluvan varassa, mutta useimmin sinne on päästy )

Nyt tämän tekstiosan alle on avattu ennakkoilmoittautumislomake , jonka perusteella 2019 tammikuun lopussa katsotaan, jatketaanko matkanjärjestelyjä. Jos on riittävästi ennakkoilmoitautuneita ja siten edellytyksiä matkanjärjestelyyn, tulee keväällä matkanvahvistamistoimet ilmoittautuneille. Tammikuun lopun tilanteen mukaan annetaan mahdollinen jatkettu ilmoittautumisaika.

Varaudutaan siihen, että ilmoittautumisia tulee jälleen jo joulukuussa ja tammikuun alussa lähes bussilasti, joten huomioi tämä. Jos kuitenkin sinulle tulee joku este lähteä matkalle, on mahdollisuus ilmoittaa ja perua lähtö maksutta ennen matkan vahvistavaa varausmaksua.

Kun matkan edellytykset täyttyvät:

Bussilähtee su 14.7.2019 Tervolan Neste Kuksalta klo 7 ja etenee Rovaniemen kautta BorisGlebiin ja siitä Salmijärven-Nikkelin kautta Zapoljarnyihin. Rovaniemen rautatieasemalla ollaan mennen tulleen etelän junan aikataulussa. Petsamossa majoitutaan Zapoljarnyissa Petsenga hotellissa. Perillä ollaan illalla 18.30-19.30 aikohin.

Ma 15.7.2019 aamupalan jälkeen kohteina on Liinahamari, Nikkelin kaupunki, jossa vieraillaan museossa ja uudessa ort tsasounassa. Kaupunkia katsotaan kiertoajelulla. Alaluostarin alueella pysähdytään ( vain vähän näkemistä). Yläluostarilla vieraillaan opastettuina. Parkkinan kirkon raunioilla perinteinen pikinik lounas. Käynti saksalais-itävaltalaisten hautausmaalla. Lähellä suomalaisten hautausmaa, jossa ei mitään merkkejä haudoista, mutta paikka on. Zapoljarnyissa ostokset ja illanviettoa.

Ti 16.7.2018 aamupalan jälkeen aikaisin kotimatkalle ja iltajunalle Rovaniemelle. Matkan hinta aiemmalla tasolla n 450 e ja itse hankittu kertaviisumi ( Liinahamariin kelpaa vain kertaviisumi/turismi ) Viisumin hankintaan matkatoimisto lähettää erikseen ohjeet ja ilmoittaa, milloin se kannattaa hakea, sillä on ensin saatava varmistukset kohdemaasta, että matka onnistuu. ( aina kaikesta huolimatta on vaarassa, että jokin osa muuttuu heidän puolestaan)

**Jokainen matkalle aikova ( siis puoliso tai muu matkakumppanisi ) tekee myös oman ilmoittaumisen lomakkeella. Tiedot tarvitaan matkatoimistossa, jotta voidaan helpommin valmistella tiedostot ennakolta ja ohjeistukset lähettää matkan varausvahvistukseen.

**Liinahamarin erityisalueen ryhmäviisumia varten tarvitaan passikopiot lähetettäväksi vastaanottajamaahan. Kyseisen erityisviisumin järjestää matkatoimisto. Joka tapauksessa vielä on oltava henkilökohtainen viisumikin. Tämä ohjeistetaan teille myöhemmin. ( passi ja viisumikopiot on hyvä olla myös itsellä matkalla kaiken varalta. Passi voi tavalla tai toisella kadota, mutta myös kaupungilla liikkuessa riittää kopiot ja passi voi olla hotellin respassa tallessa.

**Ilmoittautumislomaketta täyttäessäsi voit varata 2hh ja nimetä kumppanin huoneeseen, tai varata 1hh lisämaksusta

****

HUOM ! 30.1.2019 BUSSI on täynnä, mutta voit ilmoittautua varasijalle, sillä aina tulee peruuntumisia. Ilmoitamme heti kun paikkoja vapautuu.

****

KARTAT ja KUVAT

Alustava aikataulu

Tervolan Neste Oil Tervakuksa / Motelli -- ( yöpyminen/ autopaikka )

Ennakkoilmoittautuminen VARASIJALLE tästä linkistä

Vastuullinen matkanjärjestäjä:Meri-Lapin Matkatoimisto - Sealapland Travel Agency Ltd
Rantabulevardi 2, 94100 KEMI (ent. Kauppakatu 29, sijainti sama!)
Tel: +358 (0)10 422 5590 ja +358 (0)10 422 5591
Telefax: +358 (0)16 259 667