...

MYYNNISSÄMME OLEVIA KIRJOJA
JA AINEISTOJA

Toimitusehdot:

Kirjat ja aineistot toimitetaan tilauksessa annettuun postiosoitteeseen tai postitoimipaikkaan.

Postitetaan samana arkipäivänä tai seuraavana. Perillä normaalisti 2-4 pv.n kuluttua.

Postituskulut peritään mikäli tilauksen yhteydessä on niin merkitty.

ULKOMAILLE tilatessa tulee huomioida suuremmat postituskulut. Näiden tilausten maksun laskutamme etukäteen ja saatuamme tilityksen, postitamme kirjan.

HUOM! Lomakkeissa pyydämme puhelinnumeron, koska teemme lähetykset verkossa ja siellä on Postilla vaatimus puh.numerosta, jotta lähetyksen saapumisilmoitus voidaan lähettää asiakkaalle.

** Maksujen laiminlyönti eräpäivästä siirtää maksun valvonnan Lowell yhtiölle ( entinen Lindorff )

Tietosuoja

Muutoksia tulossa..2020..

Kirjamyyntimme ei ole seuralle tulonlähde, koska kustantajien hinnat ja myyntihintamme ero on minimaalinen, lisättyämme postikulut oikean katteen päälle nostaisi hinnat ja kysyntä loppuisi. Postitamme vuodessa 100-150 pakettia, se on jonkin verran työllistävääkin yhdelle toimijalle..

Teemme tätä pelkästään seuran tarkoituksen perusteella, jakaaksemme Petsamon historia tietoutta.

Nyt Turjanmeren maa kirjaa on vielä vähän jäljellä, joten pian kannattaa hankkia se kotiin ja lahjaksi. Arvokas lahja jälkipolvillekin.

Osa muista kirjoista loppuvarastostamme myydään alennuksilla pois ja uusien myytävien osalta harkitaan aina kirjakohtaisesti tarkoituksenmukaisuus. Ennakkomyynneillä tulemme niitä sitten välittämään, hieman pidemmällä toimitusajalla joka on nyt 1-4 pv.

KIRJOJA MYÖS TÄÄLLÄ

Mielenkiintoisia kirjoja saattaa löytyä kirjakustannus kumppaniltamme Väyläkirjoilta ks.

Otsikko

Eerp Lampio ja Lauri Hannikainen Petsamon opas ( 1921) on tulossa pian myyntiin uutena painoksena.

Olav Beddarin Paatsjoella ja Petsamossa kirja v 2004 tulee uudelleen painettuna ehkä kevään-alkukesän aikana myyntiimme. Hintaa on arvioitu 22- 25 e seutuville postitettuna.

Myöhemmin tulee uutena painoksena Sakari Pälsin Petsamoon kuin ulkomaille. v 1931. Hinta lienee 25 e seutuvilla, sillä vanhapainos on työläs saattaa painokuntoon.

Pari- kolme muutakin Petsamo aiheista kirjaa v1919-1930 seutuvilta on suunnittelussa uuteen painokseen, kunhan kaikki luvat saadaan

.

Turjanmeren maa kirja on pian loppuun myyty.

Nyt hinta on 25 € kuluineen.

Kirjan esittelyyn

Tilaukseen

Turjanmeren maa kirjaa on myynnissä myös Ivalossa Inarilaisen toimituksessa, Inarissa Siidassa ja Rovaniemellä Arktikumissa.

4.12.2019 ilmestynyt kirja.

Erkki Liljan sekä Topi Kunnarin, Jarmo Lahtisen, Veli-Pekka Lehtolan, Kalevi Mikkosem ja Seppo J Partasen teksteistä ja arkistolähteistä toimittanut Tuomo Korteniemi.

Kustantaja Väyläkirjat

334 sivua. Ennen julkaisemattomia arkistolähteitä ja valokuvia.

Alla sis.luettelo.

Kirjan hinta postitettuna 22 €

Kirjaa on pieni erä myynnissä, sitten painos on loppu

Saatteeksi

Tietokirjailija Erkki Lilja on aiemmin julkaissut useita pohjoiseen ja sen kulkuväyliin liittyviä tietokirjoja, muun muassa 2014 Mobilia-palkinnon saaneen teoksen Jäämerenkäytävä.Pohjois-suomen rata- ja tiehankkeiden historiaa.( Hipputeos ,2013) ja sen jatkoteoksena Tunturien yli Jäämerelle.Kertomuksia Lapin teiltä ja vähän vierestäkin (Väyläkirjat 2016)

Erkki Lilja on huolella valmistellut myös uutta teosta Via Nordica-Kulta- ja museoteiltä vapauden teille, sekin Väyläkirjojen kustantamana. Moniosta syiostä sen julkaiseminen kuitenkin päätettiin yhteistuumin siirtää vuoteen 2020.

Hänellä näin sitten hänen kansiin tulostamansa kirjaluonnoksen "Tavoitteena Petsamo". Se oli tuloste K.M.Walleniuksen 1920 sotaretken sotapäiväkirjasta vuonna 2016 puhtaaksi kirjoitettuna.

Syntyi idea: kunWalleniuksen sotapäiväkirjaa ei ole aiemmin julkaistu yhtenäiusenä alkuperäisessä muodossa, se on syytä nyt julkaista. Sen jatkeeksi sopi Sulo-Weikko Pekkolan selostus edellä mainitun sotaretken käänteentekevästä Salmijärven taistelusta.

Mutta kun tällaisenaan kirjan sivumääräjäisi sittenkin ehkä vähäiseksi, mietimme mitä muuta sen lisäksi.

Näköala avautui luonnollisesti Tarton rauhaan, josta syksyllä 2020 tulee sata vuotta, ja sen jatkoksi alkuvuodesta 2021 sata vuotta Petsamon Suomeen littämisestä. Tuplajuhlavuosien ympärille kehittyi suunnitelma tietokirjasta, joka kattaisi sekä historiallisen taustan, että Petsamon Suomen ajan.

Kun nopean aikataulun takia ei ollut mahdollisuutta uusiin kirjoituksiin, kokonaisuus rakentui pitkälti valmiista materiaalista. Erkki Liljan laajan teksti-, kuva- ja kartta-aineiston lisäksi aiemmin eri yhteyksissä koottuja ja kirjoitettuja artikkeleitaan luovuttivat teokseen Topi Kunnari, Jarmo Lahtinen,Veli-Pekka Lehtola,Kalevi Mikkonen ja Seppo J Partanen. Lämmin kiitos !.

Näin tästä teoksesta, jonka nimelläkin- Murtunut unelma Petsamosta- haluttiin kuvata teeman monivivahteisuutta, on muotoutunut juhlavuosiin sopiva tietokirja, jossa on apljon tuttua, aiemmin julkaistua asiaa, mutta myös uutta tai uudella tavalla jäsenneltyä ja esitettyä.

Napapiirillä ja päiväntasaajalla marraskuussa 2019

Tuomo Korteniemi

Teoksen toimittaja ja kustantaja

KOLME MATKAA PETSAMOON KIRJA JÄLLEEN SAATAVISSA. __ Lisäpainos on pieni, joten tilaa heti

HUOM! Myymme loppuerän kirja KOLME MATKAA PETSAMOON 18 € kirjeenä kotiin.

___Tilaa tästä >>__________________

_____________

Petsamo 1920 - 1944 - Suomi Jäämeren rannalla Lapin maakuntamuseon julkaisuja 19. (2018)

Kirjan esittely>>

Kirjaa on saatavana Arktikumin museokaupasta hintaan 20 € (+ postikulut). Tiedustelut: info@arktikum.fi / 016 322 3260.

Kirjaa on myynnissä myös Inarin Siidassa ja tietysti Arktikumissa Rovaniemellä

.

Kirjan hinta kuluineen 19 €

Tilaukseen