...

MYYNNISSÄMME OLEVIA KIRJOJA
JA AINEISTOJA

Toimitusehdot:

Kirjat ja aineistot toimitetaan tilauksessa annettuun postiosoitteeseen tai postitoimipaikkaan.

Postitetaan samana arkipäivänä tai seuraavana. Perillä normaalisti 2-4 pv.n kuluttua.

Postituskulut peritään mikäli tilauksen yhteydessä on niin merkitty.

ULKOMAILLE tilatessa tulee huomioida suuremmat postituskulut. Näiden tilausten maksun laskutamme etukäteen ja saatuamme tilityksen, postitamme kirjan.


HUOM! Lomakkeissa pyydämme puhelinnumeron, koska teemme lähetykset verkossa ja siellä on Postilla vaatimus puh.numerosta, jotta lähetyksen saapumisilmoitus voidaan lähettää asiakkaalle.

** Maksujen laiminlyönti eräpäivästä siirtää maksun valvonnan Lowell yhtiölle ( entinen Lindorff )

Tietosuoja


HUOM! Tilatessasi useampia kirjoja kerralla, vähennetään postikulut per kpl ja vain yksi postikulu tulee paketille ja se on vain euron -parin verran enemmän kuin yksittäiselle kirjalle

Muutoksia tulossa..2020..

Kirjamyyntimme ei ole seuralle tulonlähde, koska kustantajien hinnat ja myyntihintamme ero on minimaalinen, lisättyämme postikulut oikean katteen päälle nostaisi hinnat ja kysyntä loppuisi. Postitamme vuodessa 100-150 pakettia, se on jonkin verran työllistävääkin yhdelle toimijalle..

Teemme tätä pelkästään seuran tarkoituksen perusteella, jakaaksemme Petsamon historia tietoutta.

Nyt Turjanmeren maa kirjaa on vielä vähän jäljellä, joten pian kannattaa hankkia se kotiin ja lahjaksi. Arvokas lahja jälkipolvillekin.

Osa muista kirjoista loppuvarastostamme myydään alennuksilla pois ja uusien myytävien osalta harkitaan aina kirjakohtaisesti tarkoituksenmukaisuus. Ennakkomyynneillä tulemme niitä sitten välittämään, hieman pidemmällä toimitusajalla joka on nyt 1-4 pv.

KIRJOJA MYÖS TÄÄLLÄ

Mielenkiintoisia kirjoja saattaa löytyä kirjakustannus kumppaniltamme Väyläkirjoilta ks.


PETSAMO-SEURA julkaisee:

Eero Lampio ja Lauri Hannikainen Petsamon opas ( 1921) on myynnissämme uutena painoksena.

Olav Beddarin Paatsjoella ja Petsamossa kirja v 2004 tulee uudelleen painettuna tämän vuoden aikana myyntiimme. Hintaa on arvioitu 25 -30 e seutuville postitettuna.

Myöhemmin tulee uutena painoksena Sakari Pälsin Petsamoon kuin ulkomaille. v 1931.

Pari- kolme muutakin Petsamo aiheista kirjaa v1919-1930 seutuvilta on suunnittelussa uuteen painokseen, kunhan kaikki luvat saadaanKirja ilmestyi 15.6.2023

Myydään hintaan 30 € kuluineen


Tilaa tästäKirjan esittelyyn>>

PETSAMON OPAS (1921) Ero Lampio ja Lauri Hannikainen kirjaa on nyt saatavilla. Uudelleen painettuna. A5 koko. Painos on pieni. Kirjassa teksti ja kuvat alkuperäisenä, muutoksia ei ole tehty.

Kirja on ensimmäinen ja erinomainen matkaopas 1920 luvun Petsamoon.

Petsamon opas kirja antaa erinomaisen kuvan matkailun näkökulmasta Petsamosta ja kertoon kiertomatkasta Pohjois-Suomen läpi Petsamoon ja Norjan kautta takaisin Suomeen.


Alkuperäistä kirjaa myydään antikvariaateissa 45-65 € hinnoilla.

Petsamon opas kirja on painettu 1921 ja nyt kirjasta on uusi painos, ei suora näköispainos, vaan hieman luettavuutta parannettu sekä kooltaan suurempi.

Kirjan hinta 28 € kuluineen, postitetaan kirjeenä kotiin.

Tilaus tästä>>>________________________

***


Onnenlintu on kuollut

Kirja julkaistaan postuumisti 1979 kuolleen Alba Kuittisen jälkeen.Hän käytti kirjailijanimenään A. Valkeameri

teksti on kokonaan alkuperäinen

Tapahtumat sijoittuvat Jäämeren rannan Petsamoon, alueelle, joka kuului Suomelle vuoden 1920 Tarton rauhasta, vuoteen 1944, jolloin alue menetettiin Neuvostoliitolle sodan päätteeksi.

Tekstissä esiintyy useita tuttuja petsamolaisia sukunimiä ja tapahtumissakin on lähelle todellisia tapahtumia sijoitettua juonta. Nimet eivät sinänsä johdata mihinkään todelliseen tapahtumaan silloisessa Petsamossa, mutta tapahtumista voi kyllä johdattaa ajan historian kertomukseen tällä saralla. Paikat ja kohteet ovat Petsamosta.

Kertomus käynnistyy Niilo pojan suksienostomatkalta isänsä kanssa Parkkinassa, Petsamon Osuuskaupalla, jossa hän oli ihastunut hienoihin tehdasvalmisteisiin hiihtovälineisiin. Niilon isä jäi keskustelemaan konstaapeli Mauran kanssa Liinahamarin satamassa tapahtuneesta parakin palosta, joka saattoi olla tuhopolttokin.

Kirjoitus sisältää monipolvisenrikoskertomuksen ja sen vyyhdin selvittelyä ajan malliin. Elämä kulkee ja rakkautta sekä romantiikkaa höysteenä, mutta myös karumpaa elämää, jossa toisen henki on löyhemmässä kuin jonkun toisen. Elottomaksi päätyy tarinassa muutama.

Teksti on kirjoitettu 1960 luvun puolessa välissä ja väistämättä lukija voi kokea tekstistä henkivän tuo ajan laulun sanat kuin petsamolaismuistoina, jotka Tapio Rautavaara silloin esitti laulussa Kulkuri ja joutsen. Erittäin kuvaava on tekstin nimi Onnenlintu on kuollut..


Kirjan toimittajat :Leila Sert os Kuittinen ja Topi Kunnari Petsamo-Seura ry.n pj Kannen suunnittelu Outi Mäenpää os Kuittinen

Alkuperäisen aineiston puhtaaksikirjoitus Leila Sert ja taiton valmistelu T.Kunnari

Kirja tulee lähiaikoina myyntiin.

Koko A5 liimaselkä ( kuten Petsamolaista vuosjulkaisukin) Sivumäärä n .140 , ei kuvia


HINTAAN 22 € Kotiin laatikkoon tai luukkuun postitettuna


Tilaa tästä linkistä linkistä >>>

*************

Kirjaa jälleen saatavissa. Kirjaa on aiemmin myyty paljon ja edelleen kysyntää on ilmennyt, joten hankimme erän myyntiimme.


Jäämeren suomalaiset -Kirja Ruijasta

on antologia, jonka kirjoittajat ovat ruijansuomalaisia, eli suomalsiten siirtolaisten jälkeläisiä, ja suomalaisia. Norjalaisen laitoksen nimi oli Den finske arven. Meillä on erilaiset taustat ja lähtökohdat kertomuksissamme. Kukaan ei ole ammatiltaan historian tutkija, mutta on varttunut keskellä historiaa, josta vanhemmat ja isovanhemmat ovat kertoneet. Jotkut kirjoittajista ovat eri ammattitaustaisia suomalaisia, joilla on läheinen suhde Norjaan, suomalaisten historiaan Ruijassa ja sen asukkaisiin.

Tilaa tästä>>

Väitöskirja on loppuunmyyty, mutta löydät sen verkossa tästä linkistä:


Harjumaa_Tiina.pdf (ulapland.fi)

tai

Julkaisun pysyvä osoite on

https://urn.fi/URN:ISBN:978-952-337-295-5


ESITTELYTEKSTIIN >>

Turjanmeren maa Petsamon historia 1920-1944.

Julkaistu v 1999

Oulun yliopiston historianlaitos / Petsamo-Seura ry

Jouko Vahtola, Samuli Onnela


Kirja on ainoa virallinen historiateos Petsamosta

Turjanmeren maa kirja on pian loppuun myyty.

Nyt hinta on 30 € kuluineen.

Kirjan esittelyyn

Tilaukseen

...

Via Nordica : kulta- ja museoteiltä vapauden teille Erkki Lilja

Väyläkirjat334 sivuaKovakantinen kirja2021 Via Nordica -teoksessa on kuvauksia kultahistoriasta, tiestön ja muiden kulkuväylien sekä kulkuneuvojen kehityksestä maailmanlaajuisestikin kautta aikojen osittain ennen julkaisemattomin matkakertomuksin ja asiakirjoin.

Kirja kertoo muun muassa Tenojoen kultavaltausten merkityksen Koillisväylän avautumiseen ja ihmisen unelmasta parempaan huomiseen kaukaisessa Siperian Amurinmaassa.

Pohjoisen kulkuväylien historian asiantuntija, tietokirjailija Erkki Lilja arvioi myös Suomen itäsuhteiden vaikutusta Lapin länsi-itäsuuntaisten teiden rakentamiseen 1960–1970-luvuilla.

Via Nordica -teos päättää Liljan aiemmin julkaistujen pohjoiseen ja sen kulkuväyliin liittyvien tietokirjojen sarjan, johon kuuluvat mm. Mobilia-palkinnon saanut teos Jäämerenkäytävä (Hipputeos, 2013) ja Tunturien yli Jäämerelle (Väyläkirjat, 2016).

KIRJAN HINTA 27 € kuluineen Tilaa Via Nordica tästä

___________________________________

4.12.2019 ilmestynyt kirja.

Erkki Liljan sekä , Jarmo Lahtisen, Veli-Pekka Lehtolan, Kalevi Mikkosem ja Seppo J Partasen,Topi Kunnarin teksteistä ja arkistolähteistä toimittanut Tuomo Korteniemi.

Kustantaja Väyläkirjat

334 sivua. Ennen julkaisemattomia arkistolähteitä ja valokuvia.


SAIMME UUDEN ERÄN KIRJAA, joten tilaamaan, ennen kuin se on loppuun myyty

Kirjan hinta postitettuna 27 €

KIRJAN ESITTELYYN ja tilaukseen>>>

.


HUOM! Myymme loppuerän kirja KOLME MATKAA PETSAMOON 18 € kirjeenä kotiin.


Kirjan esittely ja tilaus tästä >>>


Petsamo 1920 - 1944 - Suomi Jäämeren rannalla Lapin maakuntamuseon julkaisuja 19. (2018)

Kirjan esittely>>

Kirjaa on saatavana Arktikumin museokaupasta hintaan 20 € (+ postikulut). Tiedustelut: info@arktikum.fi / 016 322 3260.

Kirjan hinta kuluineen 27 €

Tilaukseen

KIRJAN HINTA 27 € sis postituksen

Kirjaa jäljellä vain muutama kappale

Tilaa tästä XX

Huom ! Näitä kirjoja on enäää muutama kappale myynnissä ja painos on siten lopussa

Tilaa tästä yhteispaketti 50 €

Tilaamalla em paketin ja Via Nordican saat yhteishintaan 72 € kuluineen

_______________________________________________________

PETSAMOLAISTA vuosijulkaisu 2022 ilmestyy syyskuussa
sen ja kaikkien tulevienkin hinta on 18 € kuluineen


Petsamolaista vuosilehden muututtua 2018 vuodesta liimaselkäiseksi kirjaseksi + 100 sivua, olemme joutuneet tarkistamaan hintaa vastaamaan kustannusta.

Tähän asti hinta on ollut aiemman nidotun vihkosen mukainen, mutta emme voi sillä hinnalla toimittaa julkaisua enää painohinnan ollessa tässä muodossa lähes kaksinker-tainen aiempaan ja postituskulut ovat nousseet 1.10 e edellisestä hinnoittelustamme.

Julkaisumme sisältöä kehitetään ja lisätään uusilla laajemmilla jutuilla, jotka voivat edetä aina seuraaviin vuosijulkaisuihin jatkuvana.

Pääosa julkaisusta menee jäsenille ja muille ennakkotilaajille ja hyvin pieni määrä jää näiden yli irtomyyntiin. Ennakkotilauksella tarjoamme 2023 - eteen päin saada julkaisu varmasti kotiin ja mahdollisesti pienellä hinnan alennuksella. Siihen palataan vuoden vaihteen jälkeen tällä sivulla uudelleen.
Petsamolaista vuosijulkaisu 2022 hinta 18 € kuluineen kirjeenä kotiin. Monipuolinen sisältö Petsamon historiasta. Lukupaketti 112 sivua.

Tilaa tästä >>>/lomake.html?id=4>>>

Petsamolaista vuosijulkaisu 2019 LÖYTYY VIELÄ MUUTAMA KPL 10 € kuluineen

Petsamolaista vuosijulkaisu 2018 on muutamia kpl myynnissä 8,50 € kuluineen


PETSAMOLAISTA vuosilehtien numeroita on vielä saatavana muutamia vuosikertoja

Kysy, kerro mikä vuosi tai jokin juttu. Voit saada jutusta kopion sähköpostiisi


________________________________________________________________

Petsamon vaakunapinssi

Painos on lopussa, jäljellä muutama kappale


Tilaa tästä

10 € kpl kuluineen kirjeenä kotiinTUTUSTU > LUTON MIESTEN < sivustoon
http://www.lutonmiehet.fi/fi/index.php?os=1

Sivustolla myös kirjojen myyntiä