...

MYYNNISSÄMME OLEVIA KIRJOJA
JA AINEISTOJA

Toimitusehdot:

Kirjat ja aineistot toimitetaan tilauksessa annettuun postiosoitteeseen tai postitoimipaikkaan.

Postitetaan samana arkipäivänä tai seuraavana. Perillä normaalisti 2-4 pv.n kuluttua.

Postituskulut peritään mikäli tilauksen yhteydessä on niin merkitty.

ULKOMAILLE tilatessa tulee huomioida suuremmat postituskulut. Näiden tilausten maksun laskutamme ja saatuamme tilityksen, postitamme kirjan.

HUOM! Lomakkeissa pyydämme puhelinnumeron, koska teemme lähetykset verkossa ja siellä on Postilla vaatimus puh.numerosta, jotta lähetyksen saapumisilmoitus voidaan lähettää asiakkaalle.

** Maksujen laiminlyönti eräpäivästä siirtää maksun valvonnan Lowell yhtiölle ( entinen Lindorff )

Tietosuoja

Muutoksia tulossa..2020..

Kirjamyyntimme ei ole seuralle tulonlähde, koska kustantajien hinnat ja myyntihintamme ero on minimaalinen, lisättyämme postikulut oikean katteen päälle nostaisi hinnat ja kysyntä loppuisi. Postitamme vuodessa 100-150 pakettia, se on jonkin verran työllistävääkin yhdelle toimijalle..

Teemme tätä pelkästään seuran tarkoituksen perusteella, jakaaksemme Petsamon historia tietoutta.

Nyt Turjanmeren maa kirjaa on vielä vähän jäljellä, joten pian kannattaa hankkia se kotiin ja lahjaksi. Arvokas lahja jälkipolvillekin.

Osa muista kirjoista loppuvarastostamme myydään alennuksilla pois ja uusien myytävien osalta harkitaan aina kirjakohtaisesti tarkoituksenmukaisuus. Ennakkomyynneillä tulemme niitä sitten välittämään, hieman pidemmällä toimitusajalla joka on nyt 1-4 pv.

Turjanmeren maa kirjaa on myynnissä myös Ivalossa Inarilaisen toimituksessa, Inarissa Siidassa ja Rovaniemellä Arktikumissa.

4.12.2019 ilmestynyt kirja.

Erkki Liljan sekä Topi Kunnarin, Jarmo Lahtisen, Veli-Pekka Lehtolan, Kalevi Mikkosem ja Seppo J Partasen teksteistä ja arkistolähteistä toimittanut Tuomo Korteniemi.

Kustantaja Väyläkirjat

334 sivua. Ennen julkaisemattomia arkistolähteitä ja valokuvia.

Alla sis.luettelo.

Kirjan hinta postitettuna 28 €. ( myyntihinta 25 € ) Ensimmäiset toimitukset heti.

Saatteeksi

Tietokirjailija Erkki Lilja on aiemmin julkaissut useita pohjoiseen ja sen kulkuväyliin liittyviä tietokirjoja, muun muassa 2014 Mobilia-palkinnon saaneen teoksen Jäämerenkäytävä.Pohjois-suomen rata- ja tiehankkeiden historiaa.( Hipputeos ,2013) ja sen jatkoteoksena Tunturien yli Jäämerelle.Kertomuksia Lapin teiltä ja vähän vierestäkin (Väyläkirjat 2016)

Erkki Lilja on huolella valmistellut myös uutta teosta Via Nordica-Kulta- ja museoteiltä vapauden teille, sekin Väyläkirjojen kustantamana. Moniosta syiostä sen julkaiseminen kuitenkin päätettiin yhteistuumin siirtää vuoteen 2020.

Hänellä näin sitten hänen kansiin tulostamansa kirjaluonnoksen "Tavoitteena Petsamo". Se oli tuloste K.M.Walleniuksen 1920 sotaretken sotapäiväkirjasta vuonna 2016 puhtaaksi kirjoitettuna.

Syntyi idea: kunWalleniuksen sotapäiväkirjaa ei ole aiemmin julkaistu yhtenäiusenä alkuperäisessä muodossa, se on syytä nyt julkaista. Sen jatkeeksi sopi Sulo-Weikko Pekkolan selostus edellä mainitun sotaretken käänteentekevästä Salmijärven taistelusta.

Mutta kun tällaisenaan kirjan sivumääräjäisi sittenkin ehkä vähäiseksi, mietimme mitä muuta sen lisäksi.

Näköala avautui luonnollisesti Tarton rauhaan, josta syksyllä 2020 tulee sata vuotta, ja sen jatkoksi alkuvuodesta 2021 sata vuotta Petsamon Suomeen littämisestä. Tuplajuhlavuosien ympärille kehittyi suunnitelma tietokirjasta, joka kattaisi sekä historiallisen taustan, että Petsamon Suomen ajan.

Kun nopean aikataulun takia ei ollut mahdollisuutta uusiin kirjoituksiin, kokonaisuus rakentui pitkälti valmiista materiaalista. Erkki Liljan laajan teksti-, kuva- ja kartta-aineiston lisäksi aiemmin eri yhteyksissä koottuja ja kirjoitettuja artikkeleitaan luovuttivat teokseen Topi Kunnari, Jarmo Lahtinen,Veli-Pekka Lehtola,Kalevi Mikkonen ja Seppo J Partanen. Lämmin kiitos !.

Näin tästä teoksesta, jonka nimelläkin- Murtunut unelma Petsamosta- haluttiin kuvata teeman monivivahteisuutta, on muotoutunut juhlavuosiin sopiva tietokirja, jossa on apljon tuttua, aiemmin julkaistua asiaa, mutta myös uutta tai uudella tavalla jäsenneltyä ja esitettyä.

Napapiirillä ja päiväntasaajalla marraskuussa 2019

Tuomo Korteniemi

Teoksen toimittaja ja kustantaja

Ennakkomyynnissä Kolme matkaa Petsamoon kirja (menee juuri painoon)

_________

Nämä uudet kirjat yhteishintaan.

Tiiviissä muodossa Petsamon historiaa ja vähän lähimenneisyyttäkin

40 € kuluineen kirjeenä kotiin.

HUOM ! Kyseessä on ennakkotilausetu, joka poistuu kun Kolme matkaa Petsamoon tulee painosta.

_____________

Petsamo 1920 - 1944 - Suomi Jäämeren rannalla Lapin maakuntamuseon julkaisuja 19. (2018)

Kirjan esittely>>

Kirjaa on saatavana Arktikumin museokaupasta hintaan 20 € (+ postikulut). Tiedustelut: info@arktikum.fi / 016 322 3260.

Kirjaa on myynnissä myös Inarin Siidassa ja tietysti Arktikumissa Rovaniemellä

Otsikko

UUSIN KIRJA Petsamosta ; Kaija Pesosen Talvisota

(tilaa Tästä) Varastomme tyhjä. Toistaiseksi ei uutta erää tilattu varastoomme.

Loppuun myynti: Kylmää sotaa Lapissa ja Talvisodan salainen strategia.

.

HUOM! Myymme tämän kirjan loppuun varastostamme 23 € kuluineen

Pakettina Kylmää sotaa Lapissa ja Talvisodan salainen strategia yht. 35€ kuluineen

HUOM! Kirjan hinta 17.50 € kuluineen kirjeenä kotiin

Tilaukseen

Kirja myynnissä myös Inarin Siidassa

KIRJAN HINTA 25 € sis postituksen

Tilaa tästä XX

Edellä olevaan pakettiin lisäksi voidaan liittää Turjanmeren maa tai Talvisodan salainen strategia kirja mukaan , yhteishintaan 62 € . ( aina voi kysäistä muutakin pakettihintaa, siitä kyllä päästään sopuun)

_______________________________________________________

Petsamolaista vuosijulkaisu 2019 loppuun myyty.

Inarilaisen toimituksesta voi vielä löytyä. ota yhteys sinne

Tilaukseen 8 € kuluineen

Petsamolaista vuosijulkaisuja on myynnissä myös Ivalossa Inarilaisen toimituksessa ja Tervolan Kukkakaupassa

Petsamon vaakunapinssi