...

MYYNNISSÄMME OLEVIA KIRJOJA
JA AINEISTOJA

Toimitusehdot:

Kirjat ja aineistot toimitetaan tilauksessa annettuun postiosoitteeseen tai postitoimipaikkaan.

Postitetaan samana arkipäivänä tai seuraavana. Perillä normaalisti 2-4 pv.n kuluttua.

Postituskulut peritään mikäli tilauksen yhteydessä on niin merkitty.

ULKOMAILLE tilatessa tulee huomioida suuremmat postituskulut. Näiden tilausten maksun laskutamme ja saatuamme tilityksen, postitamme kirjan.

HUOM! Lomakkeissa pyydämme puhelinnumeron, koska teemme lähetykset verkossa ja siellä on Postilla vaatimus puh.numerosta, jotta lähetyksen saapumisilmoitus voidaan lähettää asiakkaalle. Posti haluaa tiedon lähimmästä tai haluamastasi paketin noutopaikasta.

** Maksujen laiminlyönti eräpäivästä siirtää maksun valvonnan Lowell yhtiölle ( entinen Lindorff )

Tietosuoja

Joulun odotusta

Tilaa 16.12.2019 mennessä tästä joululahjat, ehtivät vielä jouluksi perille

Turjanmerenmaa + Murtunut unelma Petsamosta yht.kuluineen 48 €

Murtunut unelma Petsamosta + Tunturien yli Jäämerelle yht.kuluineen 48 €

Kaija Pesosen talvisota + Murtunut unelma Petsamosta yht.kuluineen 48 €

Jäämerenkäytävä + Tunturien yli Jäämerelle yht.kuluineen 44€

Talvisodan salainen strategia + Kylmää sotaa Lapissa yht kuluineen 30 €

Yksittäin tilatuina alla olevat hinnat voimassa

Tilaa tästä

Turjanmeren maa kirjaa on myynnissä myös Ivalossa Inarilaisen toimituksessa, Inarissa Siidassa ja Rovaniemellä Arktikumissa.

4.12.2019 ilmestynyt kirja.

Erkki Liljan sekä Topi Kunnarin, Jarmo Lahtisen, Veli-Pekka Lehtolan, Kalevi Mikkosem ja Seppo J Partasen teksteistä ja arkistolähteistä toimittanut Tuomo Korteniemi.

Kustantaja Väyläkirjat

334 sivua. Ennen julkaisemattomia arkistolähteitä ja valokuvia.

Alla sis.luettelo.

Kirjan hinta postitettuna 28 €. ( myyntihinta 25 € ) Ensimmäiset toimitukset heti.

Saatteeksi

Tietokirjailija Erkki Lilja on aiemmin julkaissut useita pohjoiseen ja sen kulkuväyliin liittyviä tietokirjoja, muun muassa 2014 Mobilia-palkinnon saaneen teoksen Jäämerenkäytävä.Pohjois-suomen rata- ja tiehankkeiden historiaa.( Hipputeos ,2013) ja sen jatkoteoksena Tunturien yli Jäämerelle.Kertomuksia Lapin teiltä ja vähän vierestäkin (Väyläkirjat 2016)

Erkki Lilja on huolella valmistellut myös uutta teosta Via Nordica-Kulta- ja museoteiltä vapauden teille, sekin Väyläkirjojen kustantamana. Moniosta syiostä sen julkaiseminen kuitenkin päätettiin yhteistuumin siirtää vuoteen 2020.

Hänellä näin sitten hänen kansiin tulostamansa kirjaluonnoksen "Tavoitteena Petsamo". Se oli tuloste K.M.Walleniuksen 1920 sotaretken sotapäiväkirjasta vuonna 2016 puhtaaksi kirjoitettuna.

Syntyi idea: kunWalleniuksen sotapäiväkirjaa ei ole aiemmin julkaistu yhtenäiusenä alkuperäisessä muodossa, se on syytä nyt julkaista. Sen jatkeeksi sopi Sulo-Weikko Pekkolan selostus edellä mainitun sotaretken käänteentekevästä Salmijärven taistelusta.

Mutta kun tällaisenaan kirjan sivumääräjäisi sittenkin ehkä vähäiseksi, mietimme mitä muuta sen lisäksi.

Näköala avautui luonnollisesti Tarton rauhaan, josta syksyllä 2020 tulee sata vuotta, ja sen jatkoksi alkuvuodesta 2021 sata vuotta Petsamon Suomeen littämisestä. Tuplajuhlavuosien ympärille kehittyi suunnitelma tietokirjasta, joka kattaisi sekä historiallisen taustan, että Petsamon Suomen ajan.

Kun nopean aikataulun takia ei ollut mahdollisuutta uusiin kirjoituksiin, kokonaisuus rakentui pitkälti valmiista materiaalista. Erkki Liljan laajan teksti-, kuva- ja kartta-aineiston lisäksi aiemmin eri yhteyksissä koottuja ja kirjoitettuja artikkeleitaan luovuttivat teokseen Topi Kunnari, Jarmo Lahtinen,Veli-Pekka Lehtola,Kalevi Mikkonen ja Seppo J Partanen. Lämmin kiitos !.

Näin tästä teoksesta, jonka nimelläkin- Murtunut unelma Petsamosta- haluttiin kuvata teeman monivivahteisuutta, on muotoutunut juhlavuosiin sopiva tietokirja, jossa on apljon tuttua, aiemmin julkaistua asiaa, mutta myös uutta tai uudella tavalla jäsenneltyä ja esitettyä.

Napapiirillä ja päiväntasaajalla marraskuussa 2019

Tuomo Korteniemi

Teoksen toimittaja ja kustantaja

_________

Petsamo 1920 - 1944 - Suomi Jäämeren rannalla Lapin maakuntamuseon julkaisuja 19. (2018)

Kirjan esittely>>

Kirjaa on saatavana Arktikumin museokaupasta hintaan 20 € (+ postikulut). Tiedustelut: info@arktikum.fi / 016 322 3260.

Kirjaa on myynnissä myös Inarin Siidassa ja tietysti Arktikumissa Rovaniemellä

UUSIN KIRJA Petsamosta ; Kaija Pesosen Talvisota

tilaa Tästä

.

Kirjan hinta 25 € kuluineen kirjeenä kotiin

Tilaukseen

Kirja myynnissä myös Inarin Siidassa

KIRJAN HINTA 27 € sis postituksen

Tilaa tästä XX

Edellä olevaan pakettiin lisäksi voidaan liittää Turjanmeren maa tai Talvisodan salainen strategia kirja mukaan , yhteishintaan 67 € . ( aina voi kysäistä muutakin pakettihintaa, siitä kyllä päästään sopuun)

_______________________________________________________

Petsamolaista vuosijulkaisu 2019 lopuun myyty.

Inarilaisen toimituksesta voi vielä löytyä. ota yhteys sinne

Tilaukseen 8 € kuluineen

Petsamolaista vuosijulkaisuja on myynnissä myös Ivalossa Inarilaisen toimituksessa ja Tervolan Kukkakaupassa

Petsamon vaakunapinssi