...

MYYNNISSÄMME OLEVIA KIRJOJA JA AINEISTOJA

Toimitusehdot:

Kirjat ja aineistot toimitetaan tilauksessa annettuun postiosoitteeseen tai postitoimipaikkaan.

Postituskulut peritään mikäli tilauksen yhteydessä on niin merkitty. ULKOMAILLE tilatessa tulee huomioida suuremmat postituskulut. Näiden tilausten maksun laskutamme ja saatuamme tilityksen, postitamme kirjan.


HUOM! Lomakkeissa pyydämme puhelinnumeron, koska teemme lähetykset verkossa ja siellä on Postilla vaatimus puh.numerosta, jotta lähetyksen saapumisilmoitus voidaan lähettää asiakkaalle. Posti haluaa tiedon lähimmästä tai haluamastasi paketin noutopaikasta.

Tietosuoja:

Euroopan unionin yleistä tietosuoja-asetusta (EU) 2016/679 sovelletaan kansallisesti 25.5.2018 alkaen.
Petsamo-Seura ry sitoutuu noudattamaan EU:ssa voimassa olevaa tietosuoja-asetusta ja käsittelee
henkilötietoja sen määräysten mukaisesti. Tilaajatietoihin kerätään vain välttämättömät henkilö- ja osoitetiedot sekä puhelin, että sähköpostiosoitteet, tilausten toimituksen ja maksusuorituksen varmistamiseksi. Tiedot ovat sähköisessä muodossa ja varmistettuina käytettävissä vain tilausten käsittelijällä. Tilausten yhteydessä kerättyjä tietoja säilytetään vain vuosittaisen kirjanpidon vaatiman ajan. Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille. Luovutuksessa poikkeuksen muodostaa vain sopimuskumppanillemme annettavat tilaustiedot, mikäli maksun perintä joudutaan ulkoistamaan suoritusviivästymän vuoksi. Henkilö- ja osoitetietoja ei käytetä myöskään Petsamo-Seura ry.n omaan markkinointiin tai muuhun viestintään.
Tietosuojasta vastaa Petsamo-Seura ry.n hallituksen tehtävään nimetty henkilö, jota hallitus valvoo


Kuvateksti

Turjanmeren maa Petsamon historia 1920- 1944 Kirjan esittelyKirjan tilaus

Kirjan hinta nyt 27 €, sisältäen postituskulut

Kun tilaat kaksi, niin saat 45 €.n hinnalla paketin. Kannattaa tilata lahjaksikin.

Petsamo-Seura ry on tämän kirjan kustantaja. Kirjaa on varastossamme jatkuvasti saatavana .

Vertaa hintaa muualla myytäviin.

UUSI KIRJA !!

Petsamo 1920 - 1944 - Suomi Jäämeren rannalla Lapin maakuntamuseon julkaisuja 19. (2018) Hinta 20 € + postitus

Kirjaa voi tilata Arktikumin myynnistä 20 € + postitus.

__________________________________________

Tilaamalla tästä linkistä Petsamo-Seuralta saat kirjan 23 € kuluineen kirjeenä kotiin

>>>>>Tilaa

Ulkomaille lähetettynä tämä kirja maksaa 28.30 €

Suomen itsenäisyyden 100-vuotisjuhlien kunniaksi Arktikum-talossa toimiva Lapin maakuntamuseo avasi 6.12.2017 täysin uudistetun Petsamo 1920‒1944 ㅡ Suomi Jäämeren rannalla -perusnäyttelyosion. Museon omiin kokoelmiin perustuvan näyttelyn keskeinen sisältö tuotettiin museon henkilökunnan toimesta. Näyttelyssä on runsaasti esillä sekä esine- ja arkistoaineistoja, postikortteja ja historiallisia valokuvia. Tämän näyttelyjulkaisun kuvitus ja tekstit löytyvät olennaisilta osiltaan itse näyttelystä. Julkaisu sisältää lisäksi näyttelyssä esillä olevien esineiden kuvat. Näyttelytekstien lisäksi julkaisua on täydennetty asiantuntijoilta pyydetyillä artikkeleilla eri aiheista. Kirjan takakannessa kerrotaan: “Tarunhohtoinen Petsamo kuului itsenäiseen Suomeen vuosina 1920‒1944, mutta alueen asutushistoria yltää jopa yhdentoista tuhannen vuoden takaiseen aikaan. Kapea Jäämeren rantakaistale kasvoi koko Suomelle merkittäväksi alueeksi jäättömän sataman, laivayhteyksien, meren runsaiden antimien, kaivannaislöytöjen ja eksoottisen luonnon ansiosta. Maantien ja majoitustilojen valmistuttua tuhannet matkailijat huristelivat tutkimaan Petsamon nähtävyyksiä, luontoa, kolttakyliä ja ortodoksisuutta.Tähän julkaisuun sisältyy Lapin maakuntamuseon Petsamoa esittelevän perusnäyttelyosion keskeinen sisältö, jota on täydennetty kattavalla esinekatalogilla. Lisäksi julkaisu sisältää useita asiantuntijoiden laatimia artikkeleita, jotka käsittelevät Petsamon geologiaa, maiseman kehitystä, luontoa, esihistoriaa, tiestöä, kolttia, taidetta ja väestön uudelleen asuttamista. Teos täydentää monin ansiokkain tavoin laajaa Petsamo-aiheista kirjallisuutta.”KIRJAN TIEDOTArtikkeleiden kirjoittajat: FT, erikoisasiantuntija Peter Johansson & FT Laura S. Lauri, GTKFL, museonjohtaja, arkeologi Hannu Kotivuori, Lapin maakuntamuseoFM, emeritustutkija, Heikki Kauhanen, Heinola Erkki Lilja, rakennusmestari, tie perinnehenkilö, RovaniemiFM, Sonja Tanhua, Giellagas instituutti, Oulun yliopistoFT, taidehistorian professori, Tuija Hautala-Hirvioja, Lapin yliopisto KM, Tiina Harjumaa, väitöskirjatutkija, Lapin yliopisto Kustantaja: Lapin maakuntamuseon julkaisuja 19 (2018) Kirjan toimituskunta: Tuija Alariesto, Hanna Kyläniemi, Hannu Kotivuori ja Heidi Pelkonen (Lapin maakuntamuseo)Sidosasu: Nidottu, pehmeäkantinen, koko 21 x 21 cm Paino: Bookcover Oy, EspooPainosmäärä: 800 kpl Kieli: SuomiSivumäärä: 194 s. ISBN 978-951-98439-8-8 (nid.) Kirjaa on saatavana Arktikumin museokaupasta hintaan 20 € (+ postituskulut). Tilaukset: info@arktikum.fi tai puh. 016 322 3260

Ilmoituksen kuva ja teksti Lapin maakuntamuseo

UUSIN KIRJA Petsamosta ; Kaija Pesosen Talvisota

Kaija Pesosen talvisota 16-vuotiaan tytön päiväkirjat Petsamon etulinjaltaRiitta Liede Kirja perustuu Petsamon etulinjoilla olleen 16-vuotiaan tytön päiväkirjoihin, jotka kuvaavat joukkosidontapaikan toimintaa ja osasto Pennasen sotatoimia maan pohjoisimmassa kolkassa.Kaija Pesonen työskenteli talvisodan ajan Pennasen pataljoonan joukkosidontapaikalla alaikäisenä, mutta esimieslääkärin valtuuttamana.Kirja on omaääninen aikalaistodistus historiallisesti merkittävältä ajanjaksolta, sellaisena kuin Kaija Pesonen sen sillä hetkellä näki ja koki, vailla jälkiviisautta tai tietoa tulevasta. Ainutkertaisuutta lisää se, että kertoja on nuori tyttö.Kaija Pesosen päiväkirjan tekstejä on taustoitettu otteilla virallisista sotapäiväkirjoista, taustatiedoilla ja oheisjutuilla sekä runsaalla kuvituksella. Ennen julkaisematonta kuvamateriaalia on saatu Petsamossa rintamalla olleiden perheiltä.(Tämän ilmoituksen Kuva ja teksti Minervakustannus)

Hyvän myynnin johdosta saatoimme hieman alentaa hintoja. ovh 27 €

Kirjan hinta 20 € ja postituskuluineen 25 € kirjeenä kotiin

tilaa Tästä

Tilaaa 2 kirjaa, saat alennuksen

Tilaamalla nämä molemmat kirjat saat paketin yhteensä

44 €: lla kuluineen.

Petsamolaista vuosilehti 2018 ( 96s ) liitettynä minkä tahansa kirjan yhteyteen on 10 €.

Tilaa joululahjoiksi. Tilaamalla useamman, kulut ovat mukana vain yhden kirjan kuluina.

KYLMÄÄ SOTAA LAPISSA

Kirjan hinta 25 € postikuluineen kirjeenä kotiin

Vahvaa selvitystä talvisodan taustoista.


Tilaa tästä

Kirja on nyt loppuun myyty.

Siistiä käytettyä kirjaa löytynee pari kolme kappaletta Inarilaisen toimituksesta ja mahd. Siidasta

Kuvateksti


Kirjaa myydään Petsamo-Seuran kautta tilattuna  19 € kpl, postikulut 0 €    Lasku tulee kirjan mukana

JÄÄMERENKÄYTÄVÄ

Pohjois-Suomen rata- ja tiehankkeiden historiaa
Lilja Erkki
Hipputeos Oy

304 sivua, neliväri
lankasidottu, kovat kannet, suojapaperi, koko 220x305 mm
2013

- näkijöitä - tekijöitä - kulkijoita - salaisia suunnitelmia - Jäämerelle johtavien kulkuyhteyksien historiaa, toteutuneita ja toteutumattomia tie- ja ratahankkeita on JÄÄMERENKÄYTÄVÄ-teoksessa käsitelty yhtenä kokonaisuutena, jonka pohjoinen päätepiste on Pohjois-Atlantin ja Jäämerenrannikko ja eteläinen päätepiste leviää hajajuuristona Itämereen maihin. Ensimmäisiä ratasuuntia Suomesta Jäämerelle suunniteltiin jo vuonna 1893.

*

Erkki Lilja:Tunturien yli Jäämerelle.Kertomuksia Lapin teiltä ja vähän vierestäkin.Lapin tiestön kehittämisessä elämäntyönsä tehnyt tietokirjailija, ra-kennusmestari Erkki Lilja syventää palkitun Jäämerenkäytävä-teoksen (2013) aihepiiriä uudella kirjalla, joka kertoo osin ennen julkaisemattomin kuvin, haastatteluin ja matkakertomuksin Jäämeren teiden kulkijoista ja tutkijoista. He ovat jättäneet jälkensä myös pohjoisen teiden suunnittelun ja rakentamisen historiaan. Uudessa teoksessa julkaistaan myös Tarton rauhanneuvottelujen (1921) asiakirjoja, jotka selittävät, miksi juuri Petsamo ja Liinahamarin satama siirtyivät lopulta Suomelle Aunuksen Karjalasta haviteltujen Repolan ja Porajärven pitäjien sijaan. Myös presidentti Urho Kekkosen lukuisisista Lapin matkoista esite-tään ennen julkaisematonta tietoa ja kuvia samoin kuin presidentti K.J. Ståhlbrgin ensimmäisestä vierailusta Petsamoon kesällä 1921. Erkki Liljan kirja on huikea spektaakkeli eksoottiselle arktiselle kalottialueelle.Ihmiset ovat vuosisatojen ajan ylittäneet tunturit matkoillaan Jäämeren rannoille. Kulkukeinot ovat muuttuneet aikojen myötä. Tiet ovat saavuttaneet pohjoisimman Lapin vasta muutama sukupolvi sitten, rautatiet eivät vieläkään. Tientekijöille omistettu kirja kertoo kulkijoista ja kulkemisesta vuosisatojen ajalta vaikeissakin oloissa milloin jalan, milloin poroilla tai veneellä. Kirja kertoo myös tiestön vähittäisestä leviämisestä pohjoisemmaksi ja sen moninaisista vaikutuksista. Myös haaveet Jäämeren radasta saavat osansa kirjassa.Koko: B5 (175*250)Kuvitus: runsas historiallinen kuvitus ja kartastoLaajuus: 512 sivua

KIRJAN HINTA 27 € sis postituksen

Tilaa tästä XX

Nyt tämä uusi kirja TUNTURIEN YLI JÄÄMERELLE sekä JÄÄMERENKÄYTÄVÄ yhteispakettina 44 € sisältää postituksen


Tilaa tästä XX


Edellä olevaan pakettiin lisäksi voidaan liittää Turjanmeren maa tai Talvisodan salainen strategia kirja mukaan , yhteishintaan 67 € . ( aina voi kysäistä muutakin pakettihintaa, siitä kyllä päästään sopuun)

_______________________________________________________

Kuvateksti

Petsamo-Seura ry 40v- historiikki ilmestyi elokuussa. Kirjanen on 50 s. kovakantinen väripainos.


LOPUT HISTORIIKIT MYYDÄÄN 8 € kpl sisältää postituskulut

Tilaa tästä >>

.

Saimme jostain varastosta löytyneet Petsamolaista vuosikerrat ja laitamme näin nippuina myyntiin.

Valitse nippunumerolla ja tee tilaus

Huomaa, pakettien sisällöt muuttuu kun ostoja tulee

Tilaa tästä

.

Lehden voit tilata tästä 12,50 € kuluineen.

Petsamolaista 2018 on 96 sivuinen kirjanen

Tilaa tästä


_____________________________________________________________________________________________________________________________________

Aiemman mallin autotarrat on loppuun myytyjä, eikä uusia samaa mallia ole saatavilla.

Ohessa uusi mallimme.

Hinta 3 € kpl + postitus 1.5 e


PETSAMO-LEVYKE

1930-luvulla
matkailijan kelpasi ajella etelässä, kun auton syylärissä komeileva
emalinen Petsamo-levyke kertoi, että oli vierailtu Suomen
eksoottisimmassa maakunnassa, Jäämeren rannalla.
Levyke on Germund Paaerin suunnittelema. Pyöreä levyke oli halkaisijaltaan 85 mm.
Levykkeessä oli valkoinen jääkarhu sinisessä kentässä,
karhun yläpuolella leimusivat hopeiset revontulet ja jalkojen alla oli hopeinen teksti: Petsamo Finlande.
Ympyrän hopeisessa reunavyöhykkeessä oli sininen teksti: Suomi Touring Club, En Auto Locean Glacial.

Petsamo-Seura on teettänyt levykkeestä ikkunatarran,
jota on myytävänä mm. seuran tilaisuuksissa. Levykettä voi tilata alla olevasta linkistä.

_________________________________________________________________________________________

________________________________________________________________

TUTUSTU   >    LUTON MIESTEN   <   sivustoon    http://www.lutonmiehet.fi/fi/index.php?os=1

Sivustolla myös kirjojen myyntiä

.

__________________________________________________________

2013 ilmestynyt kirja "Turjan vuonoilta Vienanmerelle"

Voit tilata kirjan suoraan kustantajalta oheisesta linkistä.    Saat kirjan kotiin lasku mukana 20€

TILAUSLOMAKE
KIRJAN ESITTELY>>

Kuvateksti

Kuvateksti

Kuvateksti

Varejoki ryhmän laulut CD

Kuvateksti

Paasilinnat

Reino kertoo sukunsa tarinaa

Kirjan hinta 5 € + ilmainen postitus kirjeenä kotiin lasku mukana

Kirja sisältää Väinö Paasilinnan "Petsamon musta kirja" ( 44 sivua) kokonaan. Mustakirja on aikansa tunnelmia kuvaava kirjanen. Kirjaa ei muualta löydy enään. Mielenkiintoinen luettava.

Tilaa>>

KuvatekstiJÄÄMEREN SUOMALAISET Kirja Ruijasta

Toim Thor Robertsen Julkaisija Norsk-finsk forbund / Norjalais-suomalainen liitto

Kirjan hinta Nyt 15 € sisältää kulutTilaa tästä

Alla olevat kirjat ovat Tervolan maanpuolustus naisten myynnissä olevia

Huom! Kirjoja voidaan tilata oheisista linkeistä

Maan hiljaiset Kertomuksia kotirintamalta

Suomen Naisten Maanpuolustus järjestö Tervolan osasto on tuottanut v 2006 julkaistun kirjan jossa on muisteluksia Ruotsissa 60-70 luvuilla työssä käyneiltä pohojosen ihimisiltä.

Tutustu kirjaan tästä

********

Jokaisen Tervolasta lähteneen on osattava panna h oikijhan paikkaan.

Kuulin kurjen kullertavan Katoavaa kansanperinnettä Tervolasta.

Suomen Naisten Maanpuolustus järjestö Tervolan osasto on tuottanut v 2005 julkaistun kirjan jossa on murresanoin kerrottu kaskuja yms perinne juttuja ja tietysti H:n päältä.

Tutustu kirjaan tästä

***********

Svea-Mamman maassa Suomen Naisten Maanpuolustus järjestö Tervolan osasto on tuottanut v 2006 julkaistun kirjan jossa on muisteluksia Ruotsissa 60-70 luvuilla työssä käyneiltä pohojosen ihimisiltä.

Tutustu kirjaan tästä

Kirjojen myyntitulot menee vähentämättöminä Suomen Naisten Maanpuolustus järjestö Tervolan osastolle