PETSAMO-SEURA ry JÄSENASIAT

Petsamon vaakunapinssi

.Petsamo-Seura ry perustettu 1972 Oulussa.

Seuran tarkoituksena on toimia entisen Petsamon asukkaiden ja heidän jälkeläistensä yhdyssiteenä sekä kerätä ja tallentaa Petsamon ja petsamolaisten historiaa.Tarkoituksensa toteuttamiseksi seura kokoaa Petsamon menneisyyttä koskevaa aineistoa, järjestää esitelmä- ja kokoustilaisuuksia, juhlia, näyttelyitä, retkiä sekä harjoittaa julkaisu- ja valistustoimintaa.

Seuran varsinaisiksi jäseniksi tai kannattajajäseniksi pääsevät sekä yksityiset henkilöt että oikeustoimikelpoiset yhteisöt, jotka kannattavat seuran tarkoitusperiä. Sen, joka tahtoo liittyä yhdistyksen jäseneksi, on ilmoitettava aikomuksestaan yhdistykselle. Jäseneksi hyväksymisestä päättää hallitus. Seuran varsinaisten ja kannattajajäsenten vuosimaksun suuruudesta päättää vuosikokous.

Petsamo-Seura ry
Säännöt

LIITY JÄSENEKSI lomake

PDF  Paperiversio

"Jäseneksi tai jäsentietojen päivityslomake"      PÄIVITÄ TIETOJASI  voit antaa sukusi tietoja jäsenrekisteriin nimesi taakse muistioon, tietoja ei jaeta mihinkään, mutta kun kysellään joitakin sukuja niin voidaan kysyjiä opastaa johonkin suuntaan. Päivityksessä kysytään tietosi josta saamme mahdollisesti muuttuneet tiedot ja samalla varmistumme ilmoittajan henkilöllisyydestä.

Päivitä jäsentietosi
Eroan jäsenyydestä

• Petsamo-Seuran jäsenmaksu on 15 € vuosi.
  • Maksamalla yhdessä jäsenmaksun 15 € ja 5 € Petsamolaista vuosilehdestä saat samalla lehden kotiin postitettuna ilman eri tilausta.
  • Petsamolaista lehti maksaa erikseen ostettuna 10 € kaikilta.
  • Seuran jäsenyyteen pääsevät yksityiset henkilöt jotka kannattavat seuran tarkoitusperiä.
  • Jäsenmaksu suoritetaan seuran lähettämän laskun viitenumeroa käyttäen.Maksu tulee maksaa eräkuukautena.
  • Jäsenmaksun perintä tehdään huhtikuussa ja samalla maksamisella voi tilata Petsamolaista vuosilehden joka ilmestyy syyskuun alussa ja postitetaan syyskuun jäsenkirjeen mukana. Lehden ennakkotilaaminen on välttämätöntä, sillä irtomyyntiä emme harrasta enään, vain satunnaisesti voi saada muutamia lehtiä. Ennakkotilaamisen perusteella määritämme painosmäärän.
  • Syyskuun jäsenkirjeessä peritään rästit
  • Jäsen joka laiminlyö jäsenmaksun kahtena vuotena voidaan katsoa eronneeksi seurasta. Asiasta päätetään yhd.lain 14 ja 15§ mukaisesti hallituksessa.
  • Petsamo-Seuraan voidaan ottaa kannatusjäseniksi yksityisiä henkilöitä ja oikeustoimikelpoisia yhteisöjä. Kannatusmaksun suuruus määrätään vuosikokouksessa.